Pilestredet 33, Oslo


Areal 21.132 m²

Byggeår 1961, rehabilitert og modernisert 2018/19
Gnr/bnr 209/382
 
Kontor14.206 m²
Butikk114 m²
Lager770 m²
Parkering inne161 plasser

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Tormod Syvertsen
Mobil 901 01880
tormod.syvertsen@osloareal.no

Beskrivelse

Beskrivelse

Pilestredet 33 er et av Oslos høyhus og er godt synlig over hele byen med sine 17. etasjer.  Eiendommen er nylig modernisert teknisk og total rehabilitert innvendig til et topp moderne og innovativt kontorbygg.

Epicenter

Epicenter Oslo er eiendommens største bruker og disponerer 8000 kvm fra bakkeplan og oppover. Epicenter er et digitalt innovasjonshus tilpasset scaleup- og etablerte bedrifter som er opptatt av innovasjon, nytenking og fleksibilitet. Epicenter passer for store og små bedrifter som ønsker å tilby sine ansatte de riktige omgivelsene.  Som medlem i Epicenter har du tilgang til mange arrangementer og mulighet til å benytte Epicentrene i Stockholm, Helsinki, Amsterdam og New York.

Vil du søke medlemskap eller lære mer om det digitale innovasjonshuset i Pilestredet 33, besøk Epicenter Oslo.

De beste kontorene

I Pilestredet 33 finner du i tillegg til Epicenter noen av Oslos beste kontoretasjer.  Fra 10. etasje og oppover kan du leie tilpassede kontorlokaler med fritt utsyn over hele byen og tilgang til byens beste innovasjons miljø i etasjene under deg.  Sykkelparkering, nye garderober og ny personalrestaurant med gode servicetilbud vil sørge for at du og dine ansatte vil trives. Fleksibilitet med møteromspool gjør at bedriftene kan tilpasse behovet løpende.

Cafe Storm

Ved siden av inngangen til Epicenter og eventsalen, som har plass til 250 personer, vil det om kort tid åpne en kaffebar/bar som vil tilby frokost og mulighet for samling etter jobb.

Beliggenhet: Beste beliggende i Oslo Sentrum med Radisson Blu Scandinavia og Storbyuniversitetet OsloMet som nærmeste nabo.
Adkomst: Tett på Nasjonalteatret stasjon og umiddelbar nærhet til trikk og bussholdeplass. Offentlig P-hus med god kapasitet i byggets kjeller.
Historie: Pilestredet 33 har alltid huset de mest innovative bedriftene. P33 ble oppført i 1964 til Norske Shell AS og hadde en rolle i norsk oljehistorie.

Etterhvert overtok et nytt industrieventyr da Telenor Mobil flyttet inn. Nå er det andres tur…


Kart


Bildegalleri