Philip Pedersens vei 20, LYSAKER


Kontor, 1.000 - 7.500 m²

Til leie: Nye PP20: Moderne og effektivt kontorbygg med god parkeringsdekning og unik eksponering mot E18

Philip Pedersens vei 20
Lysaker, Oslo
 
Kontor1.000 - 7.500 m²
Annet1.000 - 7.500 m²

Kontakt

Morten Lid
Mobil 91 77 85 11
morten.lid@osloareal.no

Beliggenhet

Philip Pedersens vei 20 (PP20) ligger sentralt plassert på Lysaker med svært god eksponering mot E18 som har ca. 100.000 passerende biler hver dag. Profilbygget PP20 ligger i den nye rekken av næringsbygg langs E18 med Nemkos nybygg som nærmeste nabo. Technip, Cisco, Storebrand og BW Gas er også lokalisert på samme rekke.

Lysaker er et område i stadig vekst, og tiltrekker seg stadig anerkjente bedrifter som legger vekt på god standard, lett tilgjengelighet med bil og god offentlig kommunikasjon.


Standard

Alle kontoretasjene vil totalrehabiliteres og leveres med moderne, gode og tidsriktige kvaliteter. Leietaker vil selv kunne påvirke layout, utforming og valg av materialer i egne kontorlokaler. Gårdeier Oslo Areal vil levere tilpassede kontorlokaler til din bedrift.

Kontoretasjene vil gi svært effektive og optimale arbeidsarealer for åpne planløsninger og for en miks mellom cellekontorer og åpne løsninger. Heis- og trappeløp er plassert midt på etasjeplanene, sammen med minikjøkken med tilhørende sosiale soner, noe som gir en god fleksibilitet med tanke på utnyttelse av etasjene.

Arealene har gode lysforhold, og bredden på bygget sørger for mye gjennomgående dagslys. Dette legger grunnlaget for trivelige, innbydende og representative kontorarealer.

Gårdeier Oslo Areal har som mål å være en miljøbevisst utleier, og har derfor tilsluttet seg "De 10 strakstiltakene i Eiendomssektorens veikart mot 2050". Oslo Areal skal utvikle og forvalte byggene på en miljøvennlig måte, og legger opp til effektive miljøløsninger i sine lokaler.


Inneholder

Philip Pedersens vei 20 vil få et representativt inngangsparti med innbydende resepsjon med gasspeis og hyggelige sitteområder for besøkende. I direkte tilknytning til resepsjonsområdet finner man den nye personalrestauranten, med utvidet tilbud for byggets leietakere. Her får man god kaffe og en matbit også utenom kantinens åpningstider. Lunsjen kan også nytes i grønne omgivelser på byggets hageside.

Det etableres et møteromssenter i byggets 1. etasje. I øvrige deler av byggets 1. etasje er det mulighet for å anlegge showroom/ lager med direkte adkomst via byggets fasade på nordsiden. Avlåst innvendig sykkelparkering, nytt treningsrom med nye dame-/herregarderober vil også bli bygget.


Parkering

Over 100 parkeringsplasser i byggets parkeringskjeller, i tillegg ca. 25 parkeringsplasser utendørs.


Kart


Bildegalleri