Strandveien 4-8, Lysaker


Kontor, 154 - 476 m²

Til leie: Strandveien 4-8 - Supersentralt med god eksponering - Nyrenovert

Strandveien 4-8
Lysaker, Oslo
 
Kontor154 - 476 m²

Kontakt

Morten Lid
Mobil 91 77 85 11
morten.lid@osloareal.no

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass


Beskrivelse

Særdeles sentral beliggenhet på Lysaker rett ved siden av kollektivknutepunkt. Bygget ble oppført på midten av 80-tallet og har i lang tid vært benyttet til handel. I 2001 ble lokalene kontorisert og rehabilitert hva gjelder interiør og tekniske løsninger. 

Arealene befinner seg i første og andre etasje. 

Lundin Norway flyttet inn i nabobygget (byggene henger sammen) i 2015. 

Lokalene passer for kontor, men er også meget egnet som Showroom, publikumsrettet virksomhet. Det er pr i dag flere helserelaterte selskaper i bygget. 

Areal fra 154 - 322 kvm BTA.


Adkomst

Kun 20 meter til bussholdeplass. Fly-, lokal- og regiontog kun få minutters gangavstand unna. I samme avstand, men i motsatt retning finner man Nesoddbåten.

Flytoget fra Lysaker stasjon bruker 36 minutter til Gardermoen, med avganger hvert 10 minutt gjennom uka og hvert 20 minutt i helgene.
Båten bruker 10 minutter fra Lysaker til Nesoddtangen, hvor man må skifte til ny fergesom bruker 20 minutter på turen til Rådhusbrygga.
Lysaker stasjon ligger på Drammensbanen, hvor det stopper flere lokaltog i timen, døgnet rundt. Turen inn til Oslo S tar 10 minutter.
Lysaker stasjon har egen bussterminal med bussruter som tar deg i alle retninger, inkludert Oslo Bussterminal.
Fra Oslo sentrum bruker trikken på Lilleakerbanen ca. 15 minutter til Hoff stasjon, som befinner seg i gangavstand til Strandveien.
Det er egen sykkelsti som tar deg fra Aker Brygge, forbi Frognerstranda og helt fram til Lysaker. Det er like enkelt om du kommer fra Asker og Bærum.


Beliggenhet

Bygget ligger særdeles sentralt på sjøsiden av Drammensveien (E-18) ved Lysakerelven. Kort vei til diverse servicetjenester (post, handel, etc.) på "lokket". En kort spasertur så er man på CC Vest, et av Oslos største kjøpesenter. 


Standard

Lokalene vil bli/er nylig rehabilitert. Det vil si med nytt gulv, nytt tak, oppgradert ventilasjon og teknisk anlegg.

Leietager vil kunne få skreddersydde lokaler avhengige av ønsker og behov. 


Innhold

Lokalene er fleksible og tilpasses brukers ønsker. Byggets utforming og beliggenhet gjør at samtlige sider er eksponert for naturlig dagslys. 

I første etasje har vi to lokaler på henholdsvis 163 kvm og 159 kvm. Disse kan også slåes sammen til et areal på ca. 322 kvm. 

I andre etasje har vi et lokale på 154 kvm.


Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 219

Gårdsnr: 40

Bruksnr: 442Kart


Bildegalleri